Gojak u sjajnom meču izgubio od Hernandeza i ima za čime da žali

Ispao s turnira

Gojak u sjajnom meču izgubio od Hernandeza i ima za čime da žali

Bh. reprezentativac Amer Gojak izgubio je sa 4:3 od Lucasa Hernandeza u šesnaestini finala turnira 'Plan B' kojeg organizuje holandski '433'.

Gojak, koji je na turniru predstavljao Bosnu i Hercegovinu, na igrici FIFA izabrao je da igra sa Liverpoolom, dok je defanzivac Bayerna Lucas Hernandez uzeo PSG i na kraju slavio sa 4:3.

Treba reći da bh. fudbaler ima za čime da želi jer je u posljednjoj minuti susreta propustio veliku šansu za 4:4.

'Nadam se da ću dobiti šansu za revanš, hvala 433 na pozivu, vidimo se uskoro', kazao je Gojak odmah nakon meča.

Hernandez ide u osminu finala i pridružuje se igračima poput Bernda Lena (Njemačka), Romelua Lukaku (Belgija), Zinchenka (Ukrajina) itd.

Top Komentari

Keno
Gledao sam, defanziva mu je losa skroz jos kad dobije loptu odma napucava, nema mir u igri. A ovaj hernandez je ocigledno da lik igra svaki dan.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi