Golman izrešetan na terasi kafića, ubica pobjegao na motoru
(Foto: Ilustracija) Oscar Munguia je branio za nekoliko klubova u Hondurasu, a u trenutku smrti je bio član Deportivo Vide, osmoplasirane ekipe domaćeg šampionata.

Tragične vijesti iz Hondurasa

Golman izrešetan na terasi kafića, ubica pobjegao na motoru

Tragične vijesti su ovog vikenda potresle fudbalsku javnostu Hondurasu. Naime, u noći između subote i nedjelje brutalno je likvidiran golman Deportivo Vide, Oscar Sein Munguia.

Navodno je 27-godišnji Munguia ubijen na terasi kafića u La Ceibi dok je sjedio sa prijateljem.

Ubica je došao do kafića na motoru, ispalio više hitaca u Munguiju i pobjegao, a policija u Hondurasu intenzivno traga za počiniteljem i pokušava pronaći motiv iza brutalnog ubistva.

Ubrzo su se oglasili iz kluba nastradalog Munguije.

"Žalimo zbog smrti našeg golamana Oscara Munguije koji je tragično preminuo u ranim jutarnjim satima u nedjelju. Naše saučušće njegovoj porodici", poručili su iz Deportivo Vide.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi