Golmanica američke selekcije prozvala Messija i Neymara
Foto: EPA

Hope Solo bez dlake na jeziku

Golmanica američke selekcije prozvala Messija i Neymara

E. Čaušević

Golmanica reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Hope Solo, poznata je ljubiteljima fudbala kao jedna od najljepših fudbalerki na svijetu.

Hope Solo je sa selekcijom Amerike osvojila sve što se moglo osvojiti, a trenutno brani za Seattle Reign. Ova zanosna golmanka u svojoj jučerašnjoj izjavio odlučila je prozvati Lionela Messija i Neymara.

"Pa, da li ste nekada čuli da je neka igračica imala problema s porezon. Ljudi dragi, mi ne zarađujemo dovoljno novca ni da se brinemo za porez. Zato mi je užasno kada čujemo koliko su najbolji igrači svijeta utajili novca. Sramotno", poručila je Hope Solo.

Ona je kasnije izjavila da je sretna što su žene konačno dokazale da se mogu ravnopravno nositi s muškarcima u fudbalu. Priznala je da joj je želja da jednog dana odigra utakmicu protiv ekipe koju će činiti najbolji fudbaleri svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi