Nekadašnju zvijezdu brutalno pretukli na ulici: Nije mu bilo spasa
Foto - Screenshot

Brutalno

Nekadašnju zvijezdu brutalno pretukli na ulici: Nije mu bilo spasa

Midhat Šljivak
Teme:

Stravičan snimak stiže nam iz grada Columbusa iz Sjedinjenih Američkih Država.

Nekadašnja srednjoškolska zvijezda i igrač američkog fudbala Gregory Coleman brutalno je pretučen na ulici, a zatim preminuo u bolnici.

Coleman je pretučen ispred noćnog kluba. Stajao je na pločniku i jeo je te je razgovarao s jednom ženom koja se zadesila tu.

Zatim se pojavio izvjesni Chrystian Foster. Napao je Colemana i ubrzo su obojica bili u klinču.

Coleman je uspio da nokautira Fostera, ali se zatim u sve uključio drugi čovjek koji je iddentifikovan kao Dwayne Cummings. Prišao je iza leđa i brutalno je nokautirao nesretnog čovjeka.

Prilikom pada od udarca Gregory je udario glavom od beton, Cummings ga je odlučio dokrajčiti i udario ga je još nekoliko puta.

Oglasi

Hitna pomoć je brzo reagovala. Nesretni momak je prebačen u bolnicu, ali povrede su bile jednostavno preteške i on je preminuo.

Coleman je bio velika tinejdžerska zvijezda američkog fudbala. Predviđala mu se velika karijera, no nije uspio opravdati očekivanja, iako je igrao i na univerzitetu Montana.

Ovaj 37-godišnjak je radio kao menadžer bara ispred kojeg je pretučen. Iza njega je ostala maloljetna kćerka za koju se već prikuplja novac za pomoć.

Zaista stravične scene su se dešavale.

Oglasi