Greškom objavio fotografiju gole žene, društvene mreže to ne praštaju

Dos Santos je obrisao, ali je bilo kasno

Greškom objavio fotografiju gole žene, društvene mreže to ne praštaju

Edmir Škorić

Nogometaš Los Angeles Galaxyja brzo je reagovao i obrisao fotografiju eksplicitnog sadržaja, ali ubrzo je ista počela kružiti društvenim mrežama.

Jonathan Dos Santos, reprezentativac Meksika i bivši igrač Barcelone i Villarreala, iskusio je lošu stranu društvenih mreža i kako i najmanja greška može skupo da se plati.

Objavio je pogreškom fotografiju dok leži s golom ženom u krevetu, ali dok je uočio grešku i obrisao, ona se već poput munje proširila cijelim internetom i već su počeli komentari na društvenim mrežama.

Na fotografiji možete vidjeti lice igrača dok drži kosu žene koja ga ljubi u rame, a oboje su potpuno goli. Korisnici su od prvog trenutka istaknuli sličnost mlade žene sa slavnom Kylie Jenner, jednom od najbogatijih žena svijeta i s najvećim utjecajem i na televiziji i na društvenim mrežama.

Međutim, ubrzo je otkriveno da se mlada žena zove Amanda Tirvizas. Njena sličnost s Kyle više je nego evidentna, a to potvrđuje i ogroman broj pratitelja na Instagramu, gotovo 800.000. 

Nijedno od njih dvoje nije se oglasilo zbog sporne fotografije na internetu, vjerovatno u želji da će ona vrlo brzo postati prošlost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.