Kulturna djevojčica više nije tako fina: Greta Thunberg u brutalnom obračunu s Andrewom Tateom
Kontroverzni Andrew Tate odlučio je bocnuti Šveđanku koja je godinama u centru pažnje zbog borbe za očuvanje životne sredine. Nastao je haos (Foto: Instagram / Screenshot)

Duel na društvenim mrežama bivšeg kickboxera i aktivistice

Kulturna djevojčica više nije tako fina: Greta Thunberg u brutalnom obračunu s Andrewom Tateom

Midhat Šljivak

Nekadašnji kickboxer, a danas poznati influencer i biznismen Andrew Tate (36), počeo je javni sukob s poznatom aktivisticom za zaštitu životne sredine Gretom Thunberg i njihov verbalni obračun bio je izuzetno brutalan s obje strane.

Kontroverzni Andrew Tate odlučio je nedavno prozvati Gretu Thunberg. Zatražio je njen e-mail kako bi joj poslao listu svojih automobila jer ga je 'zanimalo' koliko zagađuju okoliš.

Tate je poruku Greti Thunberg objavio na Twitteru i ponovo je izazvao brojne kontroverze.

"Zdravo Greta. Imam 33 automobila. Tu su Bugatti, dva Ferrarija i to je tek početak. Daj mi svoju e-mail adresu da ti pošaljem ostatak, kao i specifikacije koliko zagađuju okoliš", poruka je koju je poslao Tate.

Greta Thunberg je odlučila da mu odgovori. Šveđanka koja za nekoliko dana puni 20 godina bila je veoma žestoka i poručila mu je da ima mali penis.

Oglasi

"Molim te, prosvijetli me. Pošalji mi na [email protected]", napisala je Greta.

Rat između nekadašnjeg kickboxera i poznate aktivistice za zaštitu životne sredine nije se tu završio. Tate je nastavio prozivati.

"Hvala ti što si na ovaj način potvrdila da imaš mali penis. Cijeli svijet je bio znatiželjan za to. I slažem se s tim da trebaš pronaći život", poruka je Andrewa Tatea, koji je potom objavio snimak u kojem je nastavio prozivati ovu Šveđanku.

"Ne radim ovakve stvari često, ali moram se oglasiti kada su svi mediji prenijeli šta sam rekao Greti o svojoj kolekciji automobila".

Oglasi

"Napisala mi je svoju adresu. Zašto je stavila takav naziv? Ne želim pogađati njen spol, nisam ljut na nju, ali ona samo misli da radi dobro. Neko joj upravlja životom i da uvjerava sve da je u redu da vas vlade odvode u siromaštvo i to kako biste zaustavili globalno zagrijavanje."

"Zbog toga sam je prozvao. Globalna politika potom je preko botova 'lajkovala' njen retweet prije nego što sam uspio reagovati. I ja bih sada trebao naučiti lekciju iz toga što ima takvu e-mail adresu? Klaunovski šou", poručio je Tate.

U profesionalnoj kickboxing karijeri Andrew Tate je odradio ukupno 85 borbi ima fantastičan učinak od 76 pobjeda i devet poraza.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ckqm2cRqDc9/[/instagram]

Posljednji meč odradio je prije dvije godine, a bio je četverostruki svjetski prvak. Uskoro bi se trebao vratiti u borbi koju svi čekaju, a protivnik bi mu trebao biti Jake Paul.

Oglasi