Griezmann otkrio koji klub uvijek gleda na TV-u

Prati njihove utakmice

Griezmann otkrio koji klub uvijek gleda na TV-u

Kada ima slobodnog vremena, Antoine Griezmann uživa gledajući fudbal na TV-u.

Kako je rekao u jednom zanimljivom razgovoru, redovno prati utakmice Borussije Dortmund i ne krije da mu se dopada način na koji igra taj tim.

"Ukoliko na TV-u ima prenos Borussijine utakmice, obavezno je gledam jer su golovi zagarantovani. Oni igraju spektakularno i lijepo ih je gledati. Moj brat je prošle godine na poziv Aubameyanga išao gledati jednu utakmicu Dortmunda, a kasnije mi je prenio svoje impresije. Bio je oduševljen svime što je vidio, počev od stadiona, atmosfere do same utakmice", rekao je Griezmann, koji je potom dodao:

"Volim gledati Aubameyanga jer je on definitivno napadač svjetske klase. Uvijek je vidljivo da uživa na terenu".

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi