Grigore Dimitrove, svaka tebi čast!

Ako vas neko pita šta je odmor, pokažite mu ove slike

Grigore Dimitrove, svaka tebi čast!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov ima najbolje fotografije sa odmora ovog ljeta, nema više rasprave.

Kao što je to i poznato, Dimitrov je u vezi sa slavnom američkom pjevačicom i glumicom Nicole Scherzinger, a par ovih dana boravi u francuskom gradu Saint Tropez gdje očigledno uživa u romantičnim avanturama.

Obzirom da se radi o veoma poznatom paru, fotografi ih prate u stopu, pa su tako prvo zabilježili njihov odlazak u poznati restoran "Club 55", da bi nešto kasnije otišli na kupanje što također nije promaklo fotografima.

Oni su veoma dobro zabilježili avanture 27-godišnjeg bugarskog tenisera i 40-godišnje pjevačice koje nisu bile nimalo dosadne.

I, dok možda još uvijek razmišljate gdje ćete na ljetovanje ove godine, pogledajte u našoj fotogaleriji kako je to izgledalo u slučaju Grigora Dimitrova i njegove djevojke.

Top Komentari

Jaa
Stare mi vi niste zensko vidjeli van vaseg sela a vasa fotogalerija nije vec kradete slike sa drugih stranica
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi