Napravio izdaju na terenu, ali i van terena: Dok mu je žena bila trudna išao je u "zijan"

Procurile su poruke

Napravio izdaju na terenu, ali i van terena: Dok mu je žena bila trudna išao je u "zijan"

Admin Čaušević

Nije nikakva tajna da svjetskih poznati igrali koriste svoju slavu kako bi došli do zanosnih i zgodnih djevojaka te na taj način pronašli utjehu.

Prošlog ljeta Hakan Calhanoglu je utjehu tražio kod Merve Sanay, seksipilne Turkinje koja je inače angažovovna kao DJ.

Proteklih danas hakovan je Instagrama profil "bombastične" Turkinje pa su poruke sa iskusnim veznjakom ugledale svjetlost dana.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQWXv9kh97u/[/instagram]

Haker je sadržaj poruka objavio na njen story. Ona je nakon toga i priznala da je flerotavla sa Calhanogluom kada je on bio u fazi razvoda.

"Tada se on razvodio, sada je ponovo u braku i ima djecu. Sve je ovo nerelevantno sada. Pričali smo nekoliko dana i to je to", rekla je ona.

Oglasi

Calhanoglu je Sanay "muvao" dok mu je žena bila trudna, a sam je priznao prošlog jula da radi na razvodu i da će učiniti sve što treba da njegovo dijete ima normalan život.

"Razvest ću se jer se desila veoma ozbiljna i neoprosotiva situacija. Ako budem imao djecu, ispoštovat ću svoje dužnosti, ali neću pričati sa ženom i s njenom porodicom", rekao je on.

"Dragi Hakane, sve si odveo da sada imaju crne misli. Misle da si prevaren. Da, trudna sam, ali nikad te nisam prevarila", bio je odgovor Sinem Calhanoglu.

Tri i pol mjeseca nakon tog događaja turski reprezentavac je napravio zaokret, otputovao je u Njemačku, izvinio se trudnoj supruzi i porodici. Nekoliko dana kasnije dobili su djevojčicu.

Inače, ovog ljeta Calhanoglu je napravio i veleizdaju na terenu. Milan je napustio kao besplatan igrač i potpisao je za ljutog rivala, ekipu Intera i to zbog veće i bolje plate.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije