Hakeri Paulu Gascoigneu ukrali hiljade funti

Ispraznili mu bankovni račun

Hakeri Paulu Gascoigneu ukrali hiljade funti

Problemima Paula Gascoignea nema kraja. Nakon problema sa alkoholom i prijetnje samoubistvom, popularnom Gazzi su hakeri sa bankovnog računa ukrali sumu između devet i 50 hiljada funti. 

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Engleske tvrdi da je njegov bankovni račun u roku od dva dana "napadnut" čak 23 puta. Gascoigne je sa novinarima Suna razgovarao ispred svoje kuće u Bournemouth i uz "sočne" psovke objasnio šta se desilo.

“Znam ko je to uradio. Znam i kako se to je.... desilo. Bila su 23 je.... napada u samo dva dana. Mnogo je to novca”, kazao je 46-godišnji Gascoigne koji je tokom svoje karijere igrao za Newcastle, Tottenham, Lazio, Glasgow Rangers, Middlesbrough i Everton. Za U dresu engleske rerpezentacije nastupio je 57 puta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.