Haris Duljević u društvu djevojke dočekao 2019. godinu

Ljubav na sve strane

Haris Duljević u društvu djevojke dočekao 2019. godinu

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Haris Duljević ne može biti zadovoljan 2018. godinom što se tiče klupskog nivoa, no na reprezentativnom je briljirao.

U dosadašnjem dijelu sezone nekadašnji fudbaler Sarajeva nije se previše naigrao u dresu njemačkog drugoligaša Dresdena, a utakmice je većinom pratio s klupe za rezervne igrače. Sigurno da se bh. igrač nada da će 2019. godina biti dosta bolja na tom nivou od prethodne.

Što se tiče reprezentativnog nivoa tu je Duljević sigurno bio najveće iznenađenje. Iako nije standardan u klubu u dresu bh. reprezentacije je odigrao nekoliko sjajnih mečeva. Duljević je Novu godinu proslavio u društvu djevojke Sare s kojom uživa na zasluženom zimskom odmoru.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Sara (@__sarolinaaaa) on

View this post on Instagram

say cheese 😁

A post shared by Sara (@__sarolinaaaa) on

Top Komentari

Arnel925
Nije losa pička
26 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi