Hart prevario Bolta i pobijedio ga u trci od koša do koša

Ludilo na All-Star vikendu

Hart prevario Bolta i pobijedio ga u trci od koša do koša

Adnan Beganović

Uoči sinoćnjeg duela nadolazećih zvijezda na košarkaškom All-Star vikendu odigran je i susret slavnih osoba.

Momčadi su bile podijeljene na Istok i Zapad, a na trenerskim klupama bili su Russell Westbrook i James Harden. Zapad je upisao pobjedu rezultatom 58:38, a za MVP-a proglašen je Kevin Hart, koji u seriji Moderna porodica igra Andrea.

Kevin Hart ne samo da je osvojio titulu MVP-a, nego je u trci od koša do koša pobijedio Usaina Bolta, koji je nastupao za momčad Istoka.

Naime, prilikom jednog time-outa, Hart je izazavao Bolta na trku od koša do koša, uz vođenje i polaganje lopte. Trebali su krenuti zajedno, ali snalažljivi Hart je prevario Bolta, te je krenuo prije, a iznenađeni Bolt ga nije uspio sustići. Hart je pobjedu proslavio u stilu Bolta. Pogledajte i uživajte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti