Henry ispravio staru grešku Roberta Piresa

Henry ispravio staru grešku Roberta Piresa

U nedavno odigranom humanitarnom susretu u kom su snage odmjerili Messijevih 11 i 11 ostatka svijeta vižen je jedan zanimljiv detalj.

Nekadašnji napadač Arsenala i Barcelone, Thierry Henry uzeo je loptu kako bi izveo jedanaesterac. Ipak, učinio je nešto što publika na stadionu nije očekivala. Loptu je dodao Maloudi koji je pogodio.

Ovaj detalj je podsjetio ljubitelje fudbala na meč Arsenala i Manchester Cityja kada je Robert Pires prilikom izvođenja penala krenuo ka lopti, ali je nije uspio proslijediti Henryju koji bi šutirao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.