Hierrova kćerka je prava bomba: Zanosna Claudija oduševila javnost

Kako ju je toliko krio?

Hierrova kćerka je prava bomba: Zanosna Claudija oduševila javnost

Endin Čaušević

Legendarni španski fudbaler Fernando Hierro samo dan pred početak Svjetskog prvenstva neočekivano je izabran za novog selektora Španije nakon što je otkaz dobio Julen Lopeteugi.

Hierro već neko vrijeme obavlja funkciju sportskog direktora u Fudbalskom savezu Španije, ali je nakon šokantnog otkaza Lopeteguiju dobio šansu da s klupe predvodi Crvenu furiju na Mundijalu u Rusiji.

Nekadašnji igrač Real Madrida je dobio veliku podršku igrača Španije, a priznao je da najveća podrška stiže od njegove porodice. Prva mu je čestitala kćerka Claudia Ruiz koja je odmah došla u centar pažnje španskih medija.

Javnost u Španiji oduševljen je izgledom zanosne Claudije i mnogi se pitaju kako je Hierro uspio da "sakrije" da ima tako lijepu kćerku. Ova 24-godišnjakinja u narednom meču će najvjerovatnije s tribina bodriti svog oca i selekciju Španije.

Za samo nekoliko dana broj njenih pratitelja na Instagramu je drastično porastao, a trenutno ima preko 19.000 ljudi koji je prate na ovoj društvenoj mreži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi