Igrač Napolija dobio nemoralnu ponudu iz Meksika: "Želim trojku s tobom da se znojiš kao na terenu"

Zvijezdu OnlyFansa ne zanima što je on oženjen

Igrač Napolija dobio nemoralnu ponudu iz Meksika: "Želim trojku s tobom da se znojiš kao na terenu"

Endin Čaušević

Hirving Lozano našao se u centru pažnje fudbalske javnosti, ali ne zbog svojih partija u dresu Napolija već zbog nemoralne ponude koju je dobio od jedne djevojke s OnlyFansa čija poruka je sve iznenadila, ali i pokazala koliko je ona zaljubljena u reprezentativca Meksika.

Ovaj 27-godišnji Meksikanac danas je u centru pažnje italijanske javnosti koja je iznenađena porukom koja se ovih dana pojavila u javnosti, a došla je od Jessice Sodi koja je zvijezda na stranici za odrasle - OnlyFansu.

Jessica je u posljednje vrijeme postala veoma popularna zbog sadržaja koji objavljuje na ovoj stranici, te je dobila ogroman broj pratitelja u svega nekoliko sedmica, ali mnogi je poznaju i od ranije zbog njenih porno uradaka.

Meksikanka za sebe kaže da je model, a svoj golišave fotografije počela je da objavljuje prije nekoliko godina kada je shvatila da može da zaradi od toga ogroman novac i pokazalo se da je u pravu.

Jessica Sodi: ayudar a mucha gente a quitar esos estigmas en esta área  laboral – Garnashadow

Ona je jedna od najpopularnijih djevojaka na OnlyFansu u Meksiku ove godine, a mjesečna pretplata na njen profil iznosi 10 dolara.

Oglasi

Jessica je gostovala nedavno u jednom podcastu gdje je pričala o svojoj karijeri i otkrila je da više ne snima filmove za odrasle, te da se posvetila samo objavljivanju svojih golišavih fotografija od čega zarađuje dosta više novca.

تويتر \ JESSICA SODI👑💋🍑🍀 على تويتر:

Ona je u Elo Podcastu spomenula i igrača Napolija i priznala je da joj se on itekako sviđa, a na kraju je odlučila da pošalje Lozanu i nemoralnu ponudu.

"Da li je Hirving oženjen? Ustvari nije me ni briga za to, mogli bismo onda imati i trojku ako je oženjen. Natjerala bih ga da se znoji kao da je na fudbalskoj utakmici", rekla je Jessica, a ta poruka uskoro je postala glavna tema i na Apeninima.

Jessica je dodala da joj se Hirving sviđa već neko vrijeme i da mu je čak na Instagramu slala poruke, ali joj on nikada nije odgovorio. Sada je javno rekla šta misli o njemu i poručila je da je spremna na sve samo za jednu noć s njim.

JESSICA SODI👑💋🍑🍀 on Twitter:

Međutim, ubrzo su voditelji ovog podcasta razočarali Jessicu i poručili su joj da je Lozanovo srce već odavno zauzeto i da se on oženio još dok je bio tinejdžer.

Naime, igrač Napolija je 2014. godine oženio Anu Obregon s kojom ima dvoje djece Danielu i Rodriga.

Everything Napoli on Twitter:

Top Komentari

monstrum78
Ova da prne u vrecu brasna nebi za ustipaka ostalo
6 1
Mostarac94
Debela
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi