Rekla je "ne": Zaprosio curu pred 17.000 ljudi, odbila ga, ostao "zabezeknut", pa se tješio pivom

Video je postao viralan

Rekla je "ne": Zaprosio curu pred 17.000 ljudi, odbila ga, ostao "zabezeknut", pa se tješio pivom

Eldar Ganibegović

NHL utakmicu između New York Islandersa i Florida Panthersa pratilo je 17.225 navijača, a krajnji rezultat glasio je 3:1.

Ova hokejaška utakmica neće ostati upamćena po Bog zna kakvoj igri jednog ili drugog tima, nego po onome čemu smo svjedočili na tribinama.

Naime, jedan muškarac odlučio je pred svima zaprositi djevojku, a onda je doživio šok kada ga je odbila. Nešto čemu se sigurno nije nadao.

Muškarac je skinuo košulju, a na njegovom poprsju je pisalo: "Molim te reci da." Zatim je kleknuo spreman staviti prsten na prst svoje djevojke.

Uslijedio je kratki razgovor njih dvoje, a nakon što su izmijenili nekoliko riječi, muškarac je odbijen, a žena je na iznenađenje gledatelja napustila dvoranu u kojoj se odigravala hokejaška utakmica.

Nakon što ga je djevojka odbila, muškarac je brzo prebolio trenutak i utješio se čašom piva. Slike ove propale bračne ponude postale su viralne.

Video isječak s hokejaške utakmice i reakcije njih dvojice prikupio je do sada 1,4 miliona pregleda na internetu.

Podsjetimo, nedavno smo prosidbu vidjeli i na bh. terenu. Na Grbavici je u toku derbija Željezničara i Zrinjskog momak zaprosio djevojku, koja je, za razliku od ove u prethodnoj priči, pristala na ponudu.

Top Komentari

Realno01
Kakve su ovo samo debiluse a muskarci jos visi sto se ovako ponizavaju. Ona je mogla kao prvo iz postovanja prema njemu pristati jer je skupio hrabrosti ovako nesto uraditi pred svima a kao drugo ne osramotiti ga.Iskreno ovakve se prekrize iz zivota da se ne sretnu na putu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije