HOLDINA - Najpoželjniji poslodavac u BiH u sektoru nafte i gasa

U TOP 10 najpoželjnijih poslodavaca zauzela 3. mjesto

HOLDINA - Najpoželjniji poslodavac u BiH u sektoru nafte i gasa

Sponzorski tekst
Teme:

HOLDINA je i ove godine proglašena jednim od „Najpoželjnijih poslodavaca“ u BiH, gdje je u izboru TOP 10 poslodavaca za 2021. godinu pozicionirana na visokom trećem mjestu, dok je u sektoru nafte i gasa zauzela prvo mjesto. U istraživanju koje je proveo portal MojPosao.ba učestvovalo je 11.000 ispitanika iz cijele zemlje, dok je u konkurenciji bilo 500 kompanja.

Dobar odnos poslodavca prema zaposlenicima, pozitivno radno okruženje, te sigurnost zadržavanja posla osnovni su kriteriji prema kojim je formirana rang lista najpoželjenijih poslodavaca, na kojoj je ove godine HOLDINA zauzela još bolje pozicije, i u ukupnom poretku ali, i kao pobjednik sektora nafte i gasa, koji je prepoznat i kao jedan od najatraktivnijih za rad.

„Izuzetno nam je drago što se naši napori koji podrazumijevaju kvalitetne procese zapošljavanja, brigu o dobrobiti zaposlenika, i brojne inicijative kojima se potiče zdrav život zaposlenika te balans njihovih privatnih i poslovnih života, prepoznaju i nagrađuju. Biti pouzdan, konkurentan i privlačan poslodavac, koji motivira zaposlenike za rad, razvoj i edukaciju te privlači nove kvalitetne kadrove, nudeći im stabilnost i mogućnosti izgradnje karijere u okruženju koje stimuliše razvoj potencijala, ostaje naša orijentacija i u narednom periodu.“ izjavila je Selma Hadžović, direktorica Ljudskih resursa HOLDINE.

INA Grupa, čija je HOLDINA članica, postavlja visoke standarde u oblasti upravljanja ljudskim resursima, kako na tržištu BiH tako i drugim tržištima na kojim posluje. Kompanija je dobitnica brojnih priznanja i nagrada struke za izvrsnost u području upravljanja ljudskim resursima te teži izgradnji korporativne kulture i zajednice u kojoj se svi osjećaju uključeni, poštivani i povezani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi