Holivudsko zdanje: Elvir Bolić pokazao svoju vilu u Sarajevu
Foto: Facebook

Sve pršti od luksuza

Holivudsko zdanje: Elvir Bolić pokazao svoju vilu u Sarajevu

Uspješni fudbaleru zarađuju 'astronomske' sume novca, što im daje povoda da isti troše na skupe automobile, avione, jahte, žene i naravno vile koje zovu domovima.

Jednu takvu, iz snova, na Poljinama je izgradio naš legendarni reprezentativac Elvir Bolić koji je odlučio da Sarajevo definitivno bude njegova baza.

Projekat kuće koja je površine oko 470 kvadratnih metara uradio je isti arhitekt koji je bio zadužen i za njegov restoran, a prema fotografijama kojima se 'pohvalio' na društvenim mrežama, radovi su završeni i sve je spremno za useljenje.

"To će definitivno biti dom za mene i moju porodicu", rekao je ranije Bolić.

Objava je, naravno, rezultirala velikim brojem komentara, a svi su složni u tome da novi Bolićev dom izgleda - holivudski.

Bolić iza sebe ima vrlo uspješnu fudbalsku karijeru tokom koje je, između ostalog, igrao za Fenerbahče, Galatasaray, Crvenu zvezdu, Rayo Vallecano, Istanbulspor...

Fotografija Elvira Bolica.

Promo

Top Komentari

DadiG
Aferim. Nije ukrao. Pošteno zaradio u zanatu koji je na njegovu srecu dobro placen.
14 2
Malilav22
Totalno nebitno i nema nikakve veze sa Sportom zašto bi trebalo da bude ova aplikacija . Ako bilo koji poznati bivši sportista prdne ovde se moze procitat koje sranje
2 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi