Otac joj se na Koševu nije vidio: Nekada simpatična djevojčica sada diže puls svim muškarcima

Objavila provokativnu fotografiju

Otac joj se na Koševu nije vidio: Nekada simpatična djevojčica sada diže puls svim muškarcima

A. Čaušević

Fudbaleri koji su obilježili prijelaz sa 20. na 21. stoljeće se u odavno u penziji i njihova djeca su već sada odrasle osobe. 

Najposjećenija utakmica u historiji klupskog fudbala kada su u pitanju međunarodna takmičenja odigrana je u augustu 2001. godine kada je na Koševu gostovao slavni Newcastle United.

O paklenoj atmosferi na našem najvećem stadionu pred oko 35.000 gledatelja se priča i dana danas te je većina navijača sarajevskih Plavih složna da takav sportski događaj u BiH više neće ponoviti.

Prije 12 godina na prepunom Koševu Plavi ugostili Newcastle – FK Željezničar

Svrake je tada predvodio Alan Shearer. Iako su gosti odnijeli minimalni trijumf sa 0:1, legendarni engleski napadač se uopšte nije naigrao pošto su ga Haris Alihodžić i Edis Mulalić zaista odlično čuvali. 

Tada je svog oca sa dosta pažnje u svom domu u Engleskoj posmatrala Hollie Shearer. Nekada simpatična djevojčica je sada odrasla djevojka i sa 25 godina starosti svojim izgledom diže puls muškarcima. 

Oglasi

Hollie je na Instagramu objavila fotografiju u crvenom bikiniju kako čeka piće u baru te "raspametila" više od 60.000 svojih pratitelja.

Inače, ona uživa na kasnom ljetnom odmoru na Barbadosu, a nije poznato ko joj pravi društvo, da li je to njen partner ili neko od prijatelja.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ci0JfbkOVfo/?hl=en[/instagram]

Po zanimanju Hollie je muzičarka i prema izvještajima na aplikaciji Spotify na mjesečnom nivou njene pjesme imaju više od 72.000 slušanja.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ci8IB8wOcxa/?hl=en[/instagram]

Kćerka čuvenog napadača je i zauzeta pošto je već neko vrijeme u vezi sa engleskim ragbistom Joeam Marchantom, ali je to ne spriječava da s vremena na vrijeme "počasti" svoje muške pratitelje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CejTLzFqBzd/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeJWEKRqdVw/?hl=en[/instagram]

Inače, Shearer sa svojom suprugom Laynyom ima troje djece. Osim Hollie, čuveni napadač je otac 29-godišnjoj kćerci Chloe te 21-godišnjem sinu Willu.

Promo

Top Komentari

a1ska
Bolestan naslov. Članak nisam ni čitao, samo skrolao do mjesta gdje se komentaše. Brate, moraš negdje na pregled. Ovo, sa ovim naslovom ne izgleda dobro sekunde jedne.
7 0
MaDaj
caus, slobodno napisi, kamDr na Sirerovu cerku, necemo ti zamjeriti
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi