Hrvati će oprostiti penal Pitani kada vide kakvu suprugu ima

Profil prepun golišavih fotografija

Hrvati će oprostiti penal Pitani kada vide kakvu suprugu ima

Argentinski sudac Nestor Pitana će vjerovatno dugo vremena ostati u pamćenju navijačima iz Hrvatske koji smatraju da nije trebao dosuditi penal protiv njih u finalu Svjetskog prvenstva.

Ipak, iako su veoma ljuti, sigurni smo da će se barem malo smekšati i oprostiti Argentincu barem zbog atraktivne supruge.

Romina Ortega, supruga argentinskog suca, bila je njegova najveća podrška tokom Mundijala, a on je sigurno veoma sretan čovjek jer ima nju pored sebe.

Ova atraktivna bivša manekenka ne izlazi iz teretane što se da primjetiti po njenim fotografijama na Instagramu.

Nestor i Romina su se vjenčali 2015. godine i imaju dvoje djece. Sigurni smo da će i pojedini navijači iz Hrvatske zaprattii njen profil na Instagramu koji već ima preko 40.000 pratilaca.

Top Komentari

Ibro
Koje vi gluposti pisete
20 0
Dobar,Los,Zao
Ovoj treba dobro V(K)ARenje!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi