Huligani napali građane Banjaluke i policiju, ima povrijeđenih, uhapšeno više osoba
Foto: Ilustracija

"Navijači" iz Teslića pravili probleme

Huligani napali građane Banjaluke i policiju, ima povrijeđenih, uhapšeno više osoba

E. Škorić

U Banjaluci se u subotu dogodio incident, a na kraju je uhapšeno više osoba iz Teslića.

Grupa huligana iz Teslića napala je građane Banjaluke i policiju, što je saopšteno od strane Policijske uprave Banjaluka.

"Navijači iz Teslića su danas u 13.45 časova nenajavljeno došli na stadion u Omladinskoj ulici u Banjaluci i tom prilikom fizički napali dva građanina. Potom su prilikom odlaska sa stadiona fizički napali dva policijska službenika Policijske uprave Banjaluka i jednog policijskog službenika Jedinice žandarmerije, koji su zadobili povrede", navodi se u saopštenju koje je prenijela agencija "Srna".

Dva građanina i policijski službenici zatražili su ljekarsku pomoć zbog zadobivenih povreda.

Inače, huligani iz Teslića u Banjaluku su došli zbog utakmice Druge lige zapad RS u kojoj je BSK bio domaćin Proleteru, čiji "navijači" očigledno nisu imali baš najbolje namjere prilikom ovog gostovanja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi