Hulkovo kinesko carstvo
Brazilski fudbaler je jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu. Sada se odlučio počastiti nakon odlične sezone i kupio je vlastiti avion (Foto: Instagram)

Dobro se počastio

Hulkovo kinesko carstvo

Midhat Šljivak
Teme:

Brazilski fudbaler Hulk već godinama uspješno igra u Kini.

Iako se očekivalo da će prihvatiti ponudu jednog od evropskih bogataša, snažni fudbaler je 2016. godine odlučio da prihvati ponudu kineske ekipe Shanghai SIPG, koja ga plaća 400.000 eura sedmično.

Brazilac zahvaljujući ogromnoj plati i činjenici da u Kini gotovo ništa ne plaća, na računu ima ogromnu cifru, pa se odlučio kupiti vlastiti avion.

Njime se naravno javno pohvalio na Instagramu, a avion je u potpunosti posvećen njemu, pa tako je čak na njega postavio i vlastiti potpis.

Ima se, može se...

View this post on Instagram

Sonhar, viver, e todo dia agradecer #ferias

A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba) on

Top Komentari

epa
Kad moze Dodik moze i on
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti