Hummelsova djevojka "oplela" po Ronaldu

Hummelsova djevojka "oplela" po Ronaldu

O. Lekić

Seksipilna Catherine Fisher, djevojka njemačkog reprezentativca Matsa Hummelsa, ismijala je najboljeg svjetskog fudbalera Cristiana Ronalda.

Prije par dana Njemačka je ubjedljivo savladala Portugal, a u najavi tog susreta pomenuta Catherina osvrnula se na Ronaldov izgled.

"Da li vam je muževno to što Cristiano nema niti jedne dlake na svom tijelu? Meni nije, jednostavno ne volim kad su noge muškarca bolje obrijane nego moje. Nekako više volim muškarce koji ponekad na kafu odu neobrijani. Sviđa mi se kad muškarac nakon treninga ili utakmice izgleda drugačije nego prije toga. Sviđa mi se kad je znojan i umoran. Gladijator, a ne model", izjavila je Hummelsova djevojka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.