I Damir Beljo odao počast ratnom zločincu

Kolektivna šizofrenija

I Damir Beljo odao počast ratnom zločincu

Istaknuti bh. bokser Damir Beljo odao je počast osuđenom ratnom zločincu Slobodanu Praljku. 

Podsjetimo, Praljku je jučer potvrđena prvostepena zatvorska kazna od 20 godina u Haškom tribunalu, a on je nakon toga popio otrov i nekoliko sati kasnije preminuo u bolnici.

Jedan od onih koji veličaju njegov lik i djelo je i Damir Beljo. On je preko Instagram storyja objavio fotografiju Praljka uz riječi: Blago progonjenima zbog pravednosti: njihovo je kraljevstvo nebesko! Generale, počivaj u miru Božjem!

Podsjetimo, on nije jedini koji je nakon jučerašnjih događaja veličao lik i djelo Slobodana Praljka, a jučer je preko Facebook profila isto uradio i nekadašnji A reprezentativac Bosne i Hercegovine Boris Pandža.

Top Komentari

stakleni
Molitva i citat iz Biblije za organizatora ubistava i samoubicu. Bravo...
31 3
Benjamingst
Damir je ustasa i znso sam da ce kad tada pokazati svoje pravo lice. Sutra bi on stvarao Herceg Bosnu da ima moc.... boli njega ona stvar za BiH...
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi