I danas mašta o Balkancu zbog kojeg je zavoljela nogomet

Italijanska seks bomba obožava Savićevića

I danas mašta o Balkancu zbog kojeg je zavoljela nogomet

E. Škorić

Italijanska seks bomba Claudia Romani i dan danas žali za Dejanom Savićevićem.

Claudia je jako poznata u svijetu i krasila je brojne magazinske naslovnice, a pored toga učestvovala je u mnogim reallity emisijama, te ima licencu profesionalnog sudije.

Ona obožava nogomet, a njen omiljeni klub je Milan, kojeg voli najviše zbog Deje Savićevića.

"Mislim da svako zna da sam veliki navijač Milana. I sad znam šta ćete da kažete, to je ekipa koja ima mnogo problema proteklih godina. Milan je klub koji sa pravom nosi epitet velikana. Samo pogledajte broj titula koje smo osvajali i sve će vam biti jasno. Ma vjerujte mi, vratićemo se mi ponovo na velika fudbalska vrata", kazala je Claudia.

A sada se prisjeti 'Dejinog Milana'...

"E, to su bili dani... Dejo... Joj, on je i dalje moj genije! Bio je fantastičan igrač. Kreativac. Baš kako mu nadimak i kaže - genije! Nisam imala čast da ga upoznam".

Prisjetila se i Siniše Mihajlovića, bivšeg trenera Milana.

"Siniša je bio sjajan! Ne, ne mislim da je mogao bilo šta više da uradi. Vodio je tim koji je bio dobar samo na papiru, ali moj MIlan će se kadtad vratiti gdje mu je mjesto".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi