I kad je teško, treba se našaliti: Zlatan pozitivan, koronavirus ide u karantenu

Zanimljiva šala

I kad je teško, treba se našaliti: Zlatan pozitivan, koronavirus ide u karantenu

Za ime Zlatana Ibrahimovića veže se dosta zanimljiv viceva koji su slični onima koje smo slušali o Chucku Norrisu dugo godina. 

Ibrahimović često neki vic na vlastiti račun i sam ispriča, a čini se da će mu posljednji, koji se danas pojavio na internetu, biti baš zanimljiv.

U Italiji ovih dana vlada prava panika oko koronavirusa i gotovo svi klubovi se nalaze u izolacijama. Jedan od tih klubova je Milan u kojem još nema ni jedan pozitivan slučaj na ovaj virus, barem ne ako ozbiljno pričamo.

A, ako neozbiljno pričamo, onda je 'pozitivan' Zlatan Ibrahimović, ali on neće u karanten već koronavirus i to na 14 dana.

"Vanredne vijesti. Zlatan Ibrahimović je testiran pozitivno na koronavirus. Koronavirus sada ide u karanten na 14 dana", tako glasi vic koji je danas nasmijao mnoge.

Sigurno je da su ovo teški dani, kako za Italiju, tako i za ostatak Evrope ali na ovaku jednu šalu, koja definitivno nije zlonamjerna, niko ne može ostati imun i svi će se nasmijati.

Inače, svemu dodajmo da Ibrahimovića i ekipu Milana na treningu ponovo očekujemo 23. marta, tako su barem iz kluba saopštili prije dva dana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije