I Srbija ima svoju Evu Carneiro: Upoznajte lijepu Jasminu...

Plijeni pažnju u susjedstvu

I Srbija ima svoju Evu Carneiro: Upoznajte lijepu Jasminu...

O. Lekić

Eva Carneiro je godinama slovila za jednu od najljepših doktorica u fudbalskom svijetu.

Zbog sukoba sa tadašnjim trenerom Joseom Mourinhom ona je napustila Stamford Bridge, međutim ni sada ne manjka doktorica u svijetu fudbala, a krivac je srbijanski klub Brodarac.

Novo osvježenje u fudbalskom svijetu je Jasmina Stanisavljević, veoma lijepa i snalažljiva doktorica koja je pažnju javnosti skrenula na jučerašnjem meču omladinske Lige prvaka između Brodarca i Manchester Uniteda (0:2). Koliko zbog ljepote, toliko i zbog stručnosti koju je pokazala kada je jedan od fudbalera zadobio povredu.

Tako da, djevojke, nije dovoljno da budete samo lijepe. Morate nešto da znate i da uradite u životu.

Plavokosa Jasmina inače ima zavidno iskustvo u radu s mlađim kategorijama, budući da je u prošlosti bila angažovana i kao ljekar u Omladinskoj školi Voždovca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi