I time se ona ponosi?! Priznala da je zadovoljila sedmoricu košarkaša iz NBA lige

I time se ona ponosi?! Priznala da je zadovoljila sedmoricu košarkaša iz NBA lige

E. Škorić

Djevojka koja se na Instagramu predstavlja pod nikom 'ayyyejae' u jednom podkastu je priznala da je jednom imala seksualne odnose sa sedmoricom košarkaša.

Poručila je da je oralno zadovoljila sedmoricu košarkaša Phoenix Sunsa i priznaje da se s nekima viđala i ranije.

"Na svoj rođendan, to je u vikendu Dana sjećanja, vidjela sam ih sve kao jedan cijeli tim. Imala sam seks u tom trenutku u hotelskoj sobi, došli su i oralno sam ih zadovoljila. Samo su se rotirali. Sedmorica njih", kazala je djevojka.

Ona je priznala da ne bi imala vezu ili brak sa nekim od sportista i da je isključiva veza s takvim tipovima "zabava za novac".

Djevojke i supruge košarkaša Sunsa sasvim sigurno će da budu bijesne kada pročitaju njeno izlaganje, ali kako nije precizirala igrače koje je zadovoljila, svaki od njih imat će mogućnost da krivicu prebaci na neke od kolega.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAxq_Nogeie/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBKM14GgVEz/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDZKBQjg_oS/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAHVUsVglPC/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAF5UjJgzVo/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B9dI57Ug4XP/[/instagram]

Top Komentari

dda27
Gori ste Vi sto objavljujete ovo i time dajete publicitet ovakvim osobama
6 0
miki30
A zašto vi ovako nešto objavljujete? Da li se vi možda ponosite ovakvim textovima?? Pametujete drugima, pa zašto dajete prostora ovakvim fufarama, sram da vas bude. A vidi samo naslova. Zadovoljila sedmoricu! Sportski portal, fujjjjjj!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi