I Totti može biti ponosan na izbor: Roma je dobila svoju kraljicu

Emily Ratajkowski dobila dres

I Totti može biti ponosan na izbor: Roma je dobila svoju kraljicu

E. Čaušević
Teme:

Francesco Totti će zauvijek biti kralj Rima i Rome, a čini se da je ovaj klub konačno dobio svoju kraljicu.

Naime, Roma je na svom Facebook profilu objavila fotografiju koja je oduševila navijače ovog kluba, barem mušku populaciju. S dresom rimskog kluba slikala se poznata američka manekenka i glumica Emily Ratajkowski.

Iz Rome su poručili da potraga za kraljicom Rima može da stane jer je upravo zanosna Emily dobila tu titulu. Navijači rimskog kluba su u komentarima poručili da nemaju ništa protiv, te da izbor jednostavno nije mogao biti bolji.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi