Ibišević uživa sa suprugom, sinom i kćerkom

Porodica Ibišević dobila novog člana

Ibišević uživa sa suprugom, sinom i kćerkom

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Vedad Ibišević iza sebe ima odličan vikend koji će pamtiti do kraja svog života.

Ibišević je po drugi put postao otac nakon što je njegova supruba u petak navečer rodila kćerkicu Zejnu. Sutradan je Ibišević odlučio da će igrati za Herthu u meču protiv HSV-a, te je zabio dva gola i postao rekorder.

Bh. napadač je sada najbolji strijelac iz BiH u Bundesligi sa 97 golova, na ovoj listi prestigao je legendarnog Sergeja Barbareza. Do utakmice kvalifikacija za SP Ibišević će vrijeme provesti sa porodicom, a sinoć je postavio zanimljivu fotografiju na društvene mreže.

Njegova supruga i kćerka su izašle iz bolnice, a ispred su ih čekali Vedad i Ismail. Poznato je da Ibišević ne govori puno o svom privatnom životu pa je zbog toga ova fotografija oduševila sve njegove fanove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi