Ibra i saigrači protiv druge galaksije za spas Zemlje

Novi projekat PSG-a

Ibra i saigrači protiv druge galaksije za spas Zemlje

PSG, aktuelni prvak Francuske, objavio je zvanični strip u kojem glavnu ulogu očekivano ima njihov napadač Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović i ostali članovi "Svetaca" u stripu imaju neočekivani izazov, a to je da se izbore sa vanzemaljcima koji žele da pokore Zemlju.

"U trenutku kada je PSG dominirao evropskim fudbalom, nezamislivo se desilo. Vanzemaljci su pokorili Zemlju i nude ponudu za spasenje – meč između PSG-a i tima iz druge galaksije. Ako Zlatan i njegovi saigrači pobijede, Zemlja će biti pošteđena. U suprotnom, naša planeta će biti uništena. Da li će PSG uspjeti da odgovori najvećem izazovu u historiji fudbala?", stoji u opisu stripa. 

Francuski mediji ističu da će odraslima ideja o takvom stripu vjerovatno biti odbojna, ali da je to sjajan način da PSG nešto ponudi svojim mlađim navijačima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije