Ibra pronašao kuću, njegovi mezimci stižu u Manchester

Kolekcija automobila koja ostavlja bez daha

Ibra pronašao kuću, njegovi mezimci stižu u Manchester

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović nakon pet sezona odlučio je da napusti PSG i karijeru nastavi u Manchester Unitedu.

Šveđanin je imao nekoliko bogatih ponuda iz Amerike, ali je odlučio da potpiše jednogodišnji ugovor sa Crvenim đavolima. Ibrahimović je nekoliko sedmica s porodicom živio u hotelima u Manchesteru, ali se konačno skrasio.

Novi napadač Uniteda pronašao je kuću u kojoj će živjeti s porodicom dok bude igrao za ovaj klub. Ibrahimović će mjesečno plaćati 20.000 funti za ovu vilu. To neće biti problem za Ibru jer sedmično u Unitedu zarađuje 200.000 funti. Ipak, za Šveđanina je najvažnije što napokon u Manchester može prebaciti svoju kolekciju automobila iz Pariza.

Ibrahimović u svojoj garaži ima automobile koji zajedno vrijede nevjerovatnih 1.5 milion funti. Poznato je da je Ibrahimović veliki zaljubljenih u automobile što pokazuje da je nova kuća u Manchesteru morala imati posebne garaže za njegove ljubimce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti