Ibra u svom stilu: Kada kralj prepozna kralja

Upoznao kralja Španije

Ibra u svom stilu: Kada kralj prepozna kralja

E. Čaušević

Napadač Manchester Uniteda, Zlatan Ibrahimović, iskoristio je svoju suspenziju kako bi sa svojom porodicom otišao na kratki odmor.

Ibrahimović je suspendovan na tri utakmice neigranja nakon duela s Mingsom u meču Uniteda i Bournemoutha. Nakon meča Evropske lige protiv Rostova Ibrahimović je sa svojom porodicom odlučio uzeti nekoliko dana odmora.

Švedski napadač je danas na Instagram profilu postavio fotografiju koja je izazvala dosta pažnje njegovih fanova. Naime, Ibra je upoznao bivšeg kralja Španije Juana Carlosa, a naravno da je njegov opis slike bio u centru pažnje.

"Kada kralj prepozna kralja", kratko je napisao napadač Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi