Ibrahimovićev najsramotniji trenutak u životu: "Nije znala ko sam, kakva je to bruka bila"

Govorio za Gazzettu dello Sport

Ibrahimovićev najsramotniji trenutak u životu: "Nije znala ko sam, kakva je to bruka bila"

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je imao izuzetno teško djetinjstvo. Odrastao je u jednom od siromašnijih dijelova Malmea i sanjao je o mnogo čemu. Na kraju je dobio sve što je i želio, barem kada su u pitanju materijalne stvari.

Ibrahimović je već skoro dvije decenije u vezi sa Helenom Seger koja je interesantno 11 godina starija od njega.

U razgovoru za Gazzettu dello Sport Ibrahimović se prisjetio možda i najsramotnijeg trenutka u svom životu i to baš pred budućom suprugom.

"Nikad nisam bio u centru grada, ja sam iz Rosengarda, iz geta. Prvi put sam u centru grada bio kada sam imao 17 godina, kada sam vidio sve te plavuše, to je bilo za mene kao u filmu, to je bio drugi svijet za mene", počeo je Ibrahimović.

"Od tada sam počeo stalno da idem u centar. Jednog dana sam sasvim slučajno vidio Helenu, izlazila je iz taksija, a ja sam bio s bratom. Rekao sam, prije ili kasnije bit ćeš moja..."

"Nije znala ko sam. Pisao sam joj, ja sam onaj s crvenim...Tada sam imao Ferrarija. Kakva je to bruka bila. Ali kada dolazite iz geta, dobro je imati dobro auto. To je znak da ste uspjeli."

"Tada sam imao 19 godina. Bio sam prešao u Ajax, gledala me kao dječaka, ali nisam odustao..."

Ibrahimoviću se neodustajanje na kraju i isplatilo jer on i Helena već dugo godina žive zajedno. Imaju dva sina Maximilana i Vincenta.

Top Komentari

Ajdin23432
"Ali nisam odustao." Na kraju mu se odustajanje isplatilo... Amaterski novinari...
5 0
zvjezdan10
ova priča je stara jedno 10 godina ako ne i više
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi