Ibrahimović novim videom iz teretane dokazao da je mašina

Zlatan se vraća

Ibrahimović novim videom iz teretane dokazao da je mašina

Dok čeka novi poziv Manchester Uniteda, legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović vrijedno radi na osposobljavanju za nove izazove koje donosi nova sezona.

Ibrahimović je krajem aprila doživio tešku povredu koljena na utakmici protiv Anderlechta u četvrtfinalu Evropske lige i morao je na operaciju, a neki su tada pomislili da će 36-godišnji Šveđanin završiti karijeru.

Ipak, Zlatan se ne predaje tako lako. Nakon operacije u sveučilišnoj bolnici Pittsburgh, gdje su oduševljeni doktori izjavili da nisu mogli vjerovati u kakvom je stanju njegovo koljeno nakon operacije i da to treba proučavati, Ibrahimović je krenuo putem oporavka i svakim danom je sve spremniji.

Ibrahimović se vratio treninzima u teretani i svoje koljeno već stavlja pod velike napore, što se vidi na posljednjem videu koji je objavio na društvenim mrežama.

Navijači Manchester Uniteda, ali i svi Ibrini fanovi koji ga prate, ostali su u čudu nakon što su pregledali snimak i više nema dileme hoće li legendarni napadač biti spreman za novu sezonu. Pitanje je samo u kojem će klubu igrati...


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti