Icardi na ruci istetovirao sinove Maxija Lopeza

Dokle ide njegov bezobrazluk?

Icardi na ruci istetovirao sinove Maxija Lopeza

Ne pamtimo da je fudbal, ali i općenito sport, vidio većeg negativca od Maura Icardija. Fudbaler Intera ne prestaje (in)direktno provocirati svog nekadašnjeg prijatelja Maxija Lopeza, a posljednje što je uradio je brutalno. 

Nakon što mu je preoteo ženu, Icardi je nastavio šokirati javnost iz sedmice u sedmicu. Na svom twitteru objavio je sliku tetovaže na kojoj se nalaze sva tri sina Maxija Lopeza uz poruku "Ovu su tri anđela, jako ih volim". Ne tako davno, oblačio im je svoje dresove i inatio se Maxiju.

Postavlja se pitanje do kada će Maxi tolerisati bezobrazluk koji Icardi pokazuje. S ovim potezom je svakako prevršio svaku granicu. Ako to već nije uradio davno...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.