Icardi otkrio kako je ukrao Wandu od Maxija

Argentinac otkriva detalje u autobiografiji

Icardi otkrio kako je ukrao Wandu od Maxija

M. Šljivak

Proteklih godina mnogobrojni svjetski mediji pisali su o odnosu između nekadašnjih prijatelja Maura Icardija i Maxija Lopeza.

Ovaj dvojac je nekada bio nerazdvojan. Maxi je bio kao stariji brat Icardiju sve dok između njih nije stala Wanda Nara, sadašnja supruga napadača Intera i bivša žena Maxija Lopeza.

Upravo je ona razlog što je između ovog dvojca puklo prijateljstvo, a Icardi je otkrio kako se "smuvao" sa ženom najboljeg prijatelja.

"Igrali smo prijateljski meč u SAD-u i Wanda mi je poslala poruku. Bio sam iznenađen, jer sam većinom bio u kontaktu s Maxijem. Pitala me je da joj kupim novi iPad u SAD-u. To me je navelo na razmišljanje, da li je zaista željela taj tablet ili je to bio izgovor da bude u kontaktu sa mnom?", napisao je Icardi u autobiografiji.

Nakon povratka iz SAD-a započeo je romansu sa Wandom i sve je završilo njenim razvodom od Maxija i udajom za Maura.

"Kada sam došao u Milan, vidio sam se s njom. Predao sam joj tablet i nastavili smo sa dopisivanjem. Počeli smo pisati slobodnije poruke, a zatim me je pozvala na odmor s njom i Maxijem. Prihvatio sam i dok sam se odmarao, ona mi je prilazila. Znao sam da je gotovo između nje i Maxija i zatim smo počeli vezu", stoji u autobiografiju Maura Icardija.

Wanda iz braka s Maxijem ima dvoje djece koja trenutno žive s njom i Maurom u Milanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti