Rakočević poludio u emisiji i fizički nasrnuo na voditelja zbog grupe Iron Maiden

Kaže da je to skrivena kamera

Rakočević poludio u emisiji i fizički nasrnuo na voditelja zbog grupe Iron Maiden

E. Čaušević

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Igor Rakočević, našao se u centru pažnje javnosti nakon što je fizički nasrnuo na voditelja.

Rakočević je gostovao u jednom od podcasta u Srbiji, a jedna od mnogobrojnih tema bila je i muzika.

Poznato je da je Rakočević veliki fan grupe Iron Maiden, te su mnogi ostali u šoku da se upravo zbog ove grupe sukobio s jednim od voditelja ovog podcasta.

“To su tekstovi koji imaju dubinu. Ako netko ne voli Maidene, ili je glup ili je neinformisan", poručio je Rakočević.

Voditelji ovog podcasta Ivan Minić i Milan Dozet nisu bili baš saglasni s onim što je Rakočević izjavio nakon čega je bivši košarkaš Zvezde jednostavno izgubio živce i počeo je praviti haos u studiju.

“Što i ti ne voliš Maidene? Što, nemaš dugu kosu, ćelav i bojkotuješ? Hajde što me zaje*avaš, tu me dovodiš u goste i pljujete mi Maidene!”, ljutito je govorio Rakočević.

Oglasi

Nakon toga je ustao i šutnuo stolicu u kojoj je sjedio, a zatim i fizički nasrnuo na Dozeta. Ovaj voditelj je sve to objavio na Twitteru i poručio je da će podnijeti tužbu protiv bivšeg košarkaša.

"Dokaz koji ću da priložim sudu zbog povrede vrata. Vansudska nagodba ne dolazi u obzir", napisao je ovaj voditelj na Twitteru uz video koji je pokazao šta se dešavalo u studiju.

Međutim, nakon svega oglasio se i Rakočević koji je na Twitteru poručio da se radi o skrivenoj kameri, te da je sve dogovorio s voditeljima ovog podcasta.

Rakočević je ponikao u dresu Crvene zvezde za koju je debitovao još 1994. godine. U svojoj karijeri igrao je još za Budućnost, Minnesotu Timeberwolvese, Valenciju, Real Madrid, TAU Ceramicu, Efes Pilsen i Sienu.

Promo

Top Komentari

Manager
Evo još jednog dokaza ko su 'novinari' ovog portala :D :D :D
5 0
Hix
Koja seljacina raspala
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi