Igrač Liverpoola dao ogroman novac za jahtu, a zaboravio kupiti kremu za sunčanje

Očekuje ga paklena noć

Igrač Liverpoola dao ogroman novac za jahtu, a zaboravio kupiti kremu za sunčanje

E. Čaušević

Nakon što je prvih nekoliko dana odmora proveo s porodicom u Švicarskoj, Xherdan Shaqiri, odlučio je da ljetovanje nastaviti na Mediteranu.

Shaqiri je iznajmio luksuznu jahtu za sebe i svoje prijatelje, te se trenutno nalazi u blizini španske Formentere. Igrač Liverpoola očito uživa u zasluženom odmoru iako se ove sezone baš i nije naigrao.

Ubrzo su se pojavile i fotografije s ljetovanja Shaqirija i očito je da paparazzima nije dugo trebalo da ga lociraju.

No, ono što je mnogima zapalo za oči jeste činjenica da je Shaqiri zaboravio kremu za sunčanjem, bar ako je suditi prema fotografijama koje su danas objavljene.

Shaqiri, 28, is currently on vacation after helping the Reds win the Premier League

On je dosta izgorio i očito je da mu krema za sunčanje nije bila pri ruci. No, za utjehu bar će neko vrijeme imati "boju" iako će narednih nekoliko dana za njega biti baš pakleno.

Liverpool forward Xherdan Shaqiri showed off his sunburn while on holiday

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Uhhh jarane veceras ce jogurt raditi citavu noc
6 2
Salihović23
Preporuka... paradajz. :)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti