Igrač Wolverhamptona se šokirao kada je vidio šta se desilo s njegovim BMW-om

Ukrali mu gume s auta

Igrač Wolverhamptona se šokirao kada je vidio šta se desilo s njegovim BMW-om

E. Čaušević

Krađa automobila je veliki problem širom svijeta, ali posebno u Engleskoj. Prije nekoliko dana prvak teške kategorije u boksu Anthony Joshua ostao je bez svog Range Rovera, a problemi su zadesili ovaj put igrača Wolverhamptona, Ryana Bennetta.

Bennett je jučer kontaktirao policiju sa veoma neobičnim problemom. U prvi mah policija je pomislila da je njegov automobil ukraden nakon što ih je Bennett kontaktirao, ali kada su došli na mjesto zločina vidjeli su da njegov automobil stoji na uobičajenom mjesto.

No, kako su se približavali shvatili su da nešto nije u redu, te da nema točkova na njegovom BMW-u kojeg je platio 60.000 funti. I sam Bennett je izjavio da je šokiran kada je vidio da mu je neko ukrao gume s automobila, te je ponudio nagradu onome ko zna ko je to uradio.

"Baš se lijepo probuditi i vidjeti da je neki idiot ukrao sve gume s mog automobila. Ukoliko neko dobije sumnjivu ponudu za Dunlop gume sa posebnim felgama neka me odmah kontaktira", napisao je igrač Wolvesa na Twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije