Igračima Partizana zabranjeno druženje sa Sandrom Partizan

Igračima Partizana zabranjeno druženje sa Sandrom Partizan

Adnan Beganović

Trener KK Partizan Duško Vujošević, zabranio je igračima da se viđaju sa srbijansskom starletom i najpoznatijom navijačicom Partizana, Sandrom Partizan.

Sandra Paftizan se putem društvenih mreža pohvalila da je u vezi sa mladim košarkašem Nikolom Milutinovim, što je jako razbjesnilo Vujoševića.

Na press konferenciji nakon pobjede nad Zadrom trener Partizana je između ostalog istakao da se po internetu piše o nekakvoj Sandri Partizan, a tamošnji mediji tvrde da je Dule svojim igračima zabranio da se viđaju ssa seksipilnom starletom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.