Igraju na Wembleyju a rade u prodavnicama, fabrikama...

Čime se sve bave reprezentativci San Marina?

Igraju na Wembleyju a rade u prodavnicama, fabrikama...

Reprezentacija San Marina interesantna je fudbalskoj javnosti otkako se pojavila na sceni, što zbog visokih poraza, što zbog interesantnih anegdota vezanih za njene fudbalere.

Dobro je poznato da je San Marino amaterska reprezentacija i da velika većina reprezentativaca ove zemlje svoj hljeb za život zarađuje radeći druge poslove. A čime se sve bave, otkrit će vam sljedeći grafički prikaz.

Među reprezentativcima ove male države su studenti, radnici u fabrici, advokati, fudbalski treneri a izdvaja se bek Palazzi koji je, vjerovali ili ne, profesionalni fudbaler!

Simpatična družina iz San Marina večeras će skoro sigurno, kao i obično, brojati lopte u svojoj mreži ali samo njihovo pojavljivanje na Wembleyju bit će dogodovština za prepričavanje unucima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti