Igrao je za Hrvatsku i Bayern, a danas izgleda neprepoznatljivo
Instagram

Nevjerojatna promjena imidža

Igrao je za Hrvatsku i Bayern, a danas izgleda neprepoznatljivo

Sjećate li se Danijela Pranjića? Godinama je igrao za reprezentaciju Hrvatske, jedno vrijeme je bio i član Bayerna, a iako danas ima 38 godina na plećima, fudbalski je i dalje aktivan.

Dok mnogi njegovi bivši saigrači već uveliko uživaju u mirovini, Pranjić danas igra u 2. kiparskoj ligi za klub po imenu Ayia Napa, a prema fotografijama koje objavljuje dalo bi se zaključiti da ne izlazi iz teretane i da fura imidž 'brodolomca'.

Samo rijetki bi ga prepoznali jer zbog kose i brade izgleda potpuno drugačije nego u vremenu dok je bio na vrhuncu karijere, a neki su ga usporedili i sa Robinsonom Crusoeom.

Na Kipru je Pranjić očito našao svoj mir. Nedavno je izjavio da u ovoj zemlji planira živjeti i nakon igračke karijere, a već sada mu u klubu nude da, kada stekne UEFA-inu licencu, vodi fudbalsku školu.

View this post on Instagram

#tbt #ayianapa #nissibeach ❤

A post shared by dp32 (@danijelpranjic32dp) on

View this post on Instagram

When things get difficult, you need good recovery ☝ Thank you @blackroll @blackrollcyprus @pisfitness to take care of my body. #healthstyle

A post shared by dp32 (@danijelpranjic32dp) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi