Imala plan da uništi život zvijezdi Milana, pa uništila vlastiti: "Odveo me u Porsche..."

Imala plan da uništi život zvijezdi Milana, pa uništila vlastiti: "Odveo me u Porsche..."

E. Škorić

Theo Hernanez, nogometaš Milana, koji je u to vrijeme igrao u Real Madridu, u ljeto 2017. godine optužen je za seksualno nasilje.

Optužbe su stigle do manekenke Luise Kremleve, Španjolke ruskog porijekla, ali na kraju je ona sama završila iza rešetaka jer je, smatra Sud, davala lažne iskaze i očigledno je na taj način željela da ostvari vlastitu korist.

Ona je u ponedjeljak uhapšena i privedena u Marbelli, te će morati da odgovara za svoje (ne)djelo.

Što se tiče cijelog slučaja, Luisa je u ljeto 2017. godine tvrdila da ju je Hernandez seksualno napastovao i da se sve dešavalo u vozilu marke "Porsche Cayenne".

U svojoj optužbi manekenka je tvrdila da je s nogometašem bila u noćnom klubu, a potom otišla s njim u njegov Porsche gdje su, tvrdila je ona, započeli seks. U jednom trenutku manekenka tvrdi da je tražila od Thea da stane, ali on je to odbio. Luisa je inzistirala da se borila s njim u autu jer je očajnički tražio seks, ali kad je vidjela da nema namjeru odustati, izbacio ju je iz automobila.

Mlada žena je kasnije podnila još tri slične optužbe za seksualno nasilje protiv još tri osobe u istoj policijskoj stanici, što je na kraju dovelo do sumnji da ima poseban motiv u svemu tome i da od navodnog seksualnog uznemiravanja nema ništa.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije