Imogen Thomas gola u Nuts magazinu

Ljubavnica "onog čije ime se ne smije spominjati"

Imogen Thomas gola u Nuts magazinu

M. Skaka

Imogen Thomas, nekadašnja Miss Velsa, koja je slavu stekla skandalom sa fudbalerom čije ime se ne smije spominjati (Ryanom Gigsom) odlučila je pokazati svoje atribute svijetu, u fotoeditorijalu Nuts magazina.

Podsjetimo, Imogen Thomas je sredinom prošle godine stigla pod lupu svjetskih medija nakon što je The Sun objavio da je imala aferu sa jednim od oženjenih fudbalera iz Premier lige. Odmah potom, visoki sud Engleske i Velsa zabranio je medijima da objave ime fudbalera, ali su neotočki mediji ubrzo javili da se radi o Ryanu Giggsu.

Čitava priča prerasla je u pravnu borbu medija protiv države koja je okončana 22. maja 2011. kada je škotski Sunday Herald objavio Gigsovu sliku na naslovnici uz objašnjenje: "Danas predstavljamo fudbalera čije ime je bilo zabranjeno pisati u novinama. Zašto to radimo? Zato što vjerujemo da zakon ne može zabraniti printanim medijima da objave informaciju koju čitaoci mogu naći na Internetu samo jednim klikom miša."

Tek 21. februara 2012. godine i sam Gigs se složio da  njegovo ime može biti otkriveno i odbacio špekulacije o tome da je je Imogen ucjenjivala.

No, dosta politike, galeriju pogledajte ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.