Info "Bet Live"

Od ponedjeljka novi broj u prodaji

Info "Bet Live"

Sponzorski tekst
Teme:

Najnoviji broj tjednika Info BET Live“, uz ostalo, donosi:



- Euroliga
Barcelona, CSKA, Olympiakos i Panathinaikos. Može li itko ugroziti ova četiri kluba i oteti im mjesto na Final Fouru? Sezona je duga, puno je utakmica, a košarka je poznata po mnogim iznenađenjima. Saznajte tko će iznenaditi u novoj sezoni Eurolige...

- Liga prvaka

Najbolji nogometni klubovi Europe opet su u akciji. Utakmica koji privlači najviše pozornosti u ovom kolu Lige prvaka svakako je ona između Reala i Milana. Sudar najtrofejnijih klubova ovog natjecanja. Zvijezda na zvijezdu.

- Europska liga
Nakon 180 minuta jasno je kako je među klubovima velika izjednačenost pa ne čude iznenađujući rezultati u kojima su papirnati favoriti gubili utakmice. Iznenađenje neće nedostajati niti u 3. kolu Europske lige.

Novi broj je u prodaji od ponedjeljka, 18. listopada, u svim poslovnicama Sportske kladionice „BET Live“, diljem BiH.

Uvijek korak ispred najboljih –
Sportska kladionica „BET Live“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.