Instagram "odlijepio" za grudima djevojke Adema Ljajića!

Sofija Milošević opet raspaljuje maštu

Instagram "odlijepio" za grudima djevojke Adema Ljajića!

O. Lekić

Djevojka srbijanskog reprezentativca Adema Ljajića je odavno postala popularna kako na Balkanu tako i na Apeninima, gdje njen izabranik zarađuje za život.

Ova plavokosa ljepotica odiše elegancijom, a njene slike na Instagramu rijetko otkrivaju više nego što bi trebale, pa svaka malo "golišavija" izazove veliku pažnju.

Tako je bilo i sinoć kada je na Instagramu, uz poruku "Laku noć", postavila fogorafiju na kojoj je u prvom planu bio njen dekolte.

Good night😘🎈

A post shared by S O F I A (@sofijamilo) on

Očekivano, ubrzo su hiljade lajkova počele pristizati na njenu "adresu", a pogledaju li se njene ostale fotografije nije čudo što Ljajićeva izabranica muške pratioce dovodi do ludila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi