Internet ne prašta: Kevin Durant od sinoć ima novi klub

Šale na račun zvijezde Warriorsa

Internet ne prašta: Kevin Durant od sinoć ima novi klub

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Kevin Durant najnovija je 'žrtva' korisnika društvenih mreža, koji su se odlučili našaliti na njegov račun nakon sinoćnjeg Stanley Cupa.

Pittsburg Penguinsi su u šestoj utakmici finala kao gost savladali Nashville Predatorse sa 2:0 i slavili sa ukupnih 4:2 u seriji, te im je pošlo za rukom da budu prvi tim nakon 19 godina koji je uspio odbraniti titulu prvaka NHL lige.

Nakon toga se na internetu pojavila šaljiva fotomontaža Kevina Duranta u dresu Penguinsa, uz natpis: "Moje novo poglavlje".

Očigledno veći dio američke javnosti još uvijek ne oprašta Durantu prelazak iz Oklahome u Golden State, a motivi tog poteza su dobro poznati - Želja za osvajanjem NBA prstena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi