Isinbajeva: Muškarac treba da živi sa ženom

Atletičarka kritikovala podršku LGBT populaciji

Isinbajeva: Muškarac treba da živi sa ženom

Slavna ruska atletičarka, Jelena Isinbajeva uputila je kritike ostalim atletičarkama koje su  lakirajući nokte u dugine boje davale podršku LGBT populaciji.

Isinbajeva je svojom izjavom, osudila propagiranje homoseksualnosti na javnim mjestima te je istakla kako je veza između muškarca i žene, dio tradicije.

"Ukoliko dozvolimo promociju svih ovih stvari u javnosti, možemo da se bojimo za našu naciju, jer se smatramo normalnim, običnim ljudima. Jednostavno, u tradiciji nam je da muškarac treba da živi sa ženom i obrnuto", istakla je Isinbajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti