Ispovijest češke šampionke: Od 12. godine ne prestajem misliti o seksu

Veoma rano izgubila nevinost

Ispovijest češke šampionke: Od 12. godine ne prestajem misliti o seksu

O. Lekić

Najuspješnija češka bijatlonka Gabriela Koukalova (28) u autobiografskoj knjizi iznijela je dosad nepoznate detalje o svom životu.

Koukalova kaže da je nevinost izgubila kada je imala svega 12 godina, i to sa prijateljem svoje sestre, a poslije toga o seksu nije mogla da prestane da misli.

"Voljela bih da mogu da kažem da sam imala 15 godina kada sam izgubila nevinost, ali nisam. On je bio drug moje sestre i bio je veoma nježan, uživala sam u svakom momentu. Poslije toga nisam mogla da prestanem da mislim o tome. Ne o njemu, nego o seksu", otkrila je Koukalova.

Za nju je seks danas kao meditacija.

"Smatram da ženama seks pomaže i da se posije toga osjećaju dobro. Za mene, seks je kao meditacija. Naravno, pred trke ne može baš da traje onoliko koliko volim, neka tri sata."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi